A weekend to forget, a weekend to remember. (privat liv)

Som dere veit, så skriver jeg hovedsakelig om mitt liv som kriminell og livet jeg opplevde bak murene, men her markerer jeg det som angår privat livet mitt med (privat) 

Jeg skulle egentlig begynt og skrive det her innlegget mye tidligere, men jeg har rett og slett ikke orka. 

Kom hjem i dag rundt kl 20:00 og var helt dau, skulle egentlig prøve og sove men det kunne jeg jo egentlig bare glemme...

Har hatt en jævla lang helg, med litt for mye festing og møkk, det var ikke helt det samma som det engang var, asså to dager på rad med festing, merker at kroppen er sliten.

Fest fredag med de nærmeste venna mine, stakk på byen og der møtte jeg et par venninder og en kompis som jeg ble med på nach, blei ganske full og endte opp med og drive med "isse" hu ene venninda mi, vell jeg skal jo innrømme at etter jeg kom ut, har jeg ikke akkurat vært sjenert på den biten med og more meg, når jeg først er ute og drikker. Kanskje noen ville kaldt meg litt desperat, men jeg vil bare ha det gøy jeg, driter ganske enkelt i hva folk syns, sier og mener om akkurat det der. Jeg er ikke ute etter noe spesielt lengere, jeg ville i starten, kanskje bare finne ei og drive med og kanskje noe mer seinere, men jeg har finni ut at jeg heller vil være ute og more meg.

Vell, nachen var bra det, var hos et par venner på tyristrand som det heter, dagen etter fikk vi skyss tilbake til våre rettmessige plasser, var bedt på fest igjen hos "vrang" hu ene jeg nacha sammen med. 
(som også er ei venninde) Det endte opp med vors hos vrang sammen med isse (dere må ikke ta det her feil, isse dreiv jeg bare på med første kvelden, isse var også på nache dagen før og er ei venninde av vrang), stakk på byen og hadde det jo relativt greit, untatt den biten med at en kompis av meg klikka og blei skikkelig ustabil så jeg brukte siste halvtimen på det da, men hva gjør man ikke for venner?

Jeg skulle til og dra tilbake til vrang med isse på slutten av kvelden da jeg plutselig fikk noe annet og gjøre, og ba dem gå i forveien, det var ihvertfall et par timer seinere hvor jeg fikk en telefon fra vrang.

Jeg ble møtt halvveis på veien til hu, og da fortalte jo hu at det var et par utlendinger i huset hennes, de ville ikke gå, og var der får og nache, jeg veit ikke hvordan det endte opp med at de kom dit, men de ville ihvertfall ikke dra, så jeg foreberedte meg på bråk som bare faen, jeg var grisefull og var nesten sikker på at det her kom ikke til og funke.

Da vi kom opp satt det en asiater i rundt 35-40 åra (vil jeg tru) og en jævla kurder av noe slag der, forteller dem høffelig at dem må dra fordi vi skal legge oss, og at det er jeg og vrang som bor der, dem ville jo ikke høre og nekta jo og dra.

De starta og heve stemmen og begynte og bli litt mer aggressive etter som samtalen pågikk, og prøvde hele tia og finne unskildinger eller grunner til at dem skulle få bli, så jeg begynte jo og fyre meg opp ganske greit selv, og mot slutten var jeg så forbanna at det holdt på og smelle. 

Etter og fått høre fra vrang og isse at dem ikke ville ha dem der lengere, og at jeg var 2 strakser i fra og ringe purken, (noe jeg er svært i mot) begynte dem endelig og røre på seg, etter at dem gikk ut i gangen og fortsatte og surre. Plukka jeg opp ei tom vodka flaske og ei ved-skive og var i ferd med og løpe etter dem, men da kom vrang i veien noe som resulterte i at jeg slapp og sone rest tid. Takk vrang <3 

Etter at jeg våkna den mårran, eller kl 15:00 rettere sagt, spiste jeg og takket for meg og begynte og gå. Jeg gikk hjem til min kjære far som bor ca 5 km unna der vrang bor.

Jeg kom endelig fram til viul-brua ei bru rett nedenfor der han bor, har brukt mye tid der oppgjennom de siste åra, har vært ute og gått midt på natta om sommeren og bare stått der og sett uttover elva, da jeg sto der og tenkte for meg selv og så uttover tenkte jeg på hvor heldig jeg egentlig er, og hvor jævla fint og mange minner jeg har herfra. sto og bare måpa i mange minutter.. hadde masse gode minner fra x-en min på den brua også, vi pleide og samle masse paintball kuler fra en paintball bane inne i skogen like i nærheten, (midt på svarte sommer natta) og tokk dem med på brua og leika oss i flere timer. Vi så ikke ut etterpå, så det var rett inn i dusjen når vi kom tilbake og rett under dyna og sove.

Dette er grunner til at jeg som regel altid har det bra, hver eneste dag. Da mener jeg generelt bra, både med meg selv og humøre. Det er fordi livet er verdt og leve, nettopp på grunn av at jeg opplever så mye fint, så lenge jeg klarer og huske sånne ting som det her, da er det ikke noe problem.

Jeg har aldri vært mer i himmelen da jeg endelig satt hjemme hos familien min og pusta ut etter en lang helg.

2 kommentarer

Heinrich

18.02.2013 kl.04:46

cyanide: Fin blogg :)

cyanide

18.02.2013 kl.05:20

Heinrich: Takk =)

Skriv en ny kommentar

cyanide

cyanide

25, Ringerike

Hei, det er 4år siden jeg sist var aktiv her, nå har jeg tenkt og gjenoppta blogginga for fult.

Kategorier

Arkiv

hits